Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation
Isbn: 978-91-2782-323-5
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Anna Bennich Karlstedt
Length: 3 timmar 57 minuter

Ljudbok

Vägen genom skilsmässan : att hantera en förlorad kärleksrelation

Separationer är så vanliga att vi idag knappt lyfter på ögonbrynet när vi hör om andras skilsmässor. Att det är vanligt gör det inte mindre svårt: för varje splittrad relation finns ett antal människor som ska gå vidare med sina liv.

Vad gör en separation med identiteten? Hur förhåller vi oss till den här typen av kris? Hur djupt rotad är föreställningen om hur vi ska leva våra liv och vad som är ett misslyckande?

Anna Bennich Karlstedt vill med sin bok ge en större förståelse och acceptans för hur en separation påverkar oss och hur vi kan göra för att ta oss igenom den. Hon använder sig av de kunskaper som idag finns om kris och krishantering, den senaste forskningen kring separationer – och av klienters, vänners och egna erfarenheter av att gå igenom en separation.

Vägen genom skilsmässan ger ett fördjupat perspektiv av vad en separation innebär i form av förlust, kris och stress, och praktisk hantering av detta psykologiskt.

Anna Bennich Karlstedt är leg. psykolog och arbetar både med individer och par. Hon är regelbunden expert i TV4 Nyhetsmorgon och återkommande gäst i andra radioprogram, t.ex. Kropp & Själ i P1, Morgonpasset i P3 samt återkommande expert i olika tidningar och magasin.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone