Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Minnesskymning
Isbn: 978-91-8000-188-5
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2021
Uppläsare: Björn Bengtsson
Length: 14 timmar 50 minuter

Ljudbok

Minnesskymning

När en ung thailändsk bärplockerska hittas död i skogen vid Siljan faller misstankarna snart på den enstörige pensionären Evert Johansson. Mannen vägrar dock att säga något och när han döms till livstids fängelse hamnar bygden i chock. Visserligen har Evert alltid setts som en udda figur, men var han verkligen kapabel till att mörda? Och varför vägrar han att tala?

Anders Rask, som nyligen flyttat till trakterna där dådet ägde rum, har svårt att släppa det som hänt. Han börjar göra en egen undersökning och upptäcker snart att det finns flera personer som har något att dölja – och som inte vill att sanningen kommer fram. Inom kort står Anders i centrum för händelser som driver honom och hans familj mot en oundviklig brant.

"Minnesskymning" är en klassisk spänningsroman som utspelar sig i det fiktiva samhället Jarlstorp i Dalarna. En plats där konflikter sjuder under ytan i mötet mellan det gamla brukssamhället och den nya ekonomin, där fördomar gror och där kärlek och vänskap ställs på prov.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone