Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Efterdyningar
Isbn: 978-91-8951-497-3
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: februari 2022
Uppläsare: Therese Hedlund
Length: 7 timmar 25 minuter

Ljudbok

Efterdyningar

Säsongen som reseledare på charterhotellet på Kreta skulle ju bli precis som alla andra år. Cilla visste precis vad hon hade att vänta sig. Trodde hon i alla fall. Samma hotell, samma strand och pooler, samma gäng med nya, unga, entusiastiska kollegor, samma horder av barnfamiljer, samma förutsägbara jobb. Men några korta ögonblick leder till händelser som får henne att ifrågasätta de livsval hon gjort och undra om det kanske finns något mer.

Solsemestern skulle få allt att bli bra igen för Maria och hennes familj. De skulle ta dagen som den kom och hitta tillbaka till varandra. Sedan skulle allt bli bättre. Trodde hon i alla fall. Men verkligheten vill något annat. Ett kort ögonblick är allt att som krävs för att förändra allt för alltid.

Ett enda telefonsamtal är allt som behövs för att tvinga Marlene att störta iväg hals över huvud till Kreta, dit hennes före detta man åkt med sin nya familj för att rädda äktenskapet. Hennes jobb och karriär får nu stå tillbaka, fastän det är det viktiga i hennes liv. Trodde hon i alla fall. Men resan visar sig få konsekvenser även för hennes liv.

Under några omtumlande sensommardagar flätas kvinnornas öden samman. Tre olika personligheter och livshistorier, och när de återvänder hem för att ta itu med efterdyningarna, visar det sig att det som alla trodde var slutet i själva verket var början på något annat.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone