Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Husdjuren på Park Avenue
Isbn: 978-91-7721-792-3
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Feelgood
Tillgänglig sedan: januari 2024
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 9 timmar 20 minuter

Ljudbok

Husdjuren på Park Avenue

Scout Myers är trött på att ses som stökig och rörig. När morföräldrarna, som uppfostrade henne och hennes lillasyster, bestämmer sig för att flytta till Kalifornien kan systern få stanna kvar hos Scout – under förutsättning att hon ordnar upp sitt liv. En befordran på Paws in the City, talangagenturen för husdjur, skulle kunna fixa det mesta men det finns fortfarande en sak som återstår att tas itu med. Hon måste skilja sig från maken Lane Halliday som hon separerat från och inte har pratat med på flera år.

Men när en kaosartad situation uppstår på jobbet och hon akut behöver en söt och väluppfostrad bichon frisé till en fotografering är hennes nästan-ex och hans hund Star de enda som kan rädda henne. Snart inser Scout att hon fortfarande har känslor för Lane, men hon trycker undan dem för att de ska kunna fortsätta samarbeta. Eller är det möjligt att Lane känner likadant?

***

”Författaren tar med oss på en hisnande tur genom New Yorks glittrande och exklusiva värld ... En förtrollande och humoristisk berättelse som fångar läsarens hjärta från första ögonblick.” Thelifeofabiblioholic om Taxen bär Prada

”Otroligt härliga karaktärer och hela bokens innehåll får mig att snubbla omkull.” Bokblossa om Taxen bär Prada


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone