Hoppa till innehållet
Omslagsbild för På rosa moln
Isbn: 978-87-2705-661-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: januari 2024
Uppläsare: Ella Schartner
Length: 8 timmar 21 minuter

Ljudbok

På rosa moln

För Stella innebär återvändandet till Kungsbacka en förhoppning om att äntligen komma till ro. Visst saknar hon Italien, resandet och Angelo men hon måste växa upp. De flesta i hennes ålder klättrar i karriärstegen och skaffar familj, så vad är det som stoppar henne från att göra samma sak? Kanske kan ett fast arbete på Resebyrån Sjöallén leda till en nystart.

För Stellas mamma Diana börjar däremot livet som karriärist och hängiven hustru att skava. På senare tid har hon känt sig osynlig i sin mans ögon och deras äktenskap upplevs mer och mer som ett affärsavtal. Är det verkligen så här hennes framtid ska se ut? På ren impuls lämnar hon man och arbete bakom sig och hyr en lägenhet i Skärhamn. Sakta men säkert börjar den gamla Diana visa sig i spegelbilden igen. Men kan hon verkligen gömma sig från sitt liv för alltid? Och hur länge ska hon ignorera den lilla knölen i bröstet?

"På rosa moln" är den tredje fristående delen i Ida Fryklunds Sjöallén-serie, en känslostark feelgood om att hitta nya riktningar i livet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone